Contract Sales Manager

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere, og har du erfaring indenfor belysning og/eller møbler på kontraktmarkedet i Norden? Så er du måske den Contract Sales Manager, som vi søger hos UMAGE, en progressiv dansk designvirksomhed med fire dages arbejdsuge.

Ansvarsområder:

  • Øge salget på kontraktmarkedet til eksisterende kunder og udvide netværket i Skandinavien
  • Gå aktivt efter nye muligheder og evaluering i henhold til UMAGE brand-værdien
  • Udvikle forretningsrelationer i Skandinavien med A&D-virksomheder
  • Udvikle & implementere en årlig forretningsplan for at nå salgsmål
  • Udvikle og implementere løsninger målrettet kontraktmarkedskunder
  • Forøge porteføljen og introduktion af nye produkter
  • Deltagelse i messer og opfølgning på nye leads

 

Faglige kvalifikationer:

UMAGE søger en dynamisk og proaktiv Contract Sales Manager, som arbejder selvstændigt og har fremragende samarbejds- og kommunikationsevner. Det er et krav, at du har erfaring med salg af belysning og/eller møbler samt kontraktmarkedet.

For at få succes i jobbet forventer vi minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling samt engelsk kundskaber på forhandlingsniveau både i tale og skrift. Vi foretrækker kandidater med et netværk af allerede eksisterende relationer med kontraktpartnere på tværs af Norden. Du er konstruktiv og løsningsorienteret og dine KPI’er vil være årlig vækst og økonomiske mål, samt din grad af interaktion med relevante partnere.

Har du lyst til at være en del af UMAGE familien?

Vi glæder os til at du starter hos os. I UMAGE vil du få en helt unik mulighed for at gøre en forskel og blive en del af et dynamisk og kreativt team i et uformelt og internationalt miljø.

Søg jobbet ved at sende dit cv og din ansøgning til vores HR manager Camilla Sustmann. Ansøgningerne vil blive gennemgået løbende. For mere information er du velkommen til at kontakte vores CEO Jacob Nannestad via jnh@umage.com eller +45 20 45 20 34.

 

Om UMAGE

Hos UMAGE tager vi historien om skandinavisk design videre. Vi kombinerer æstetik, enkelhed og funktionalitet og tilfører dygtigt håndværk og hensyn til miljøet. Resultatet er udsøgt design med en bæredygtig kant. Alle vores produkter er fladpakket i stilfulde kasser for at optimere global logistik, reducere lager- og transportomkostninger og for at gøre vores design mere tilgængelige og overkommelige. I processen minimerer vi kulstofaftrykket på vores planet og maksimerer vores etiske engagement i at sikre et bæredygtigt miljø.

Globalt er vi 45 mennesker hos UMAGE. Vores hovedkontor ligger i København og grundlæggerne er danske, men vi har også kontorer i USA, Hong Kong, Vietnam, Kina og Tyskland. Derfor har du rig mulighed for at opleve den helt unikke kultur man får, når så mange nationaliteter går sammen om ét fælles mål.