Vores detaljer
Denne hjemmeside er det officielle online shopping sted for:

UMAGE ApS
Kongens Nytorv 15
DK-1050 Copenhagen K
info@umage.com
Tel. +(45) 31 39 31 31
Fax. +(45) 31 73 32 20
CVR/VAT nr.: 31852250

Returpolitik

Hvis du har fortrudt dit køb og ønsker at returnere din vare, skal du kontakte kundeservice [kunderservice link: claim@umage.com] indenfor 14 dage og de vil fremsende en returlabel til dig, kvit og frit.

Afbestillingspolitik
Hvis du har placeret en ordre, som du ønsker at ændre eller annullere, beder vi dig hurtigst muligt at kontakte os på +45 31 39 31 31. Hvis din ordre er ekspederet og afsendt vil du kun blive tilbagebetalt værdien af produktet (inkluderet gyldige skatter); fragt og håndteringsomkostninger vil ikke blive refunderet.

Leveringsbetingelser

Vi afsender ordrer inden for Europa.

Betalingsbetingelser
Vi modtager betaling med PayPal, Visa, Dankort, Visa Electron, Mastercard og Maestro.

Ophavsret
Alle varemærker på denne hjemmeside er registreret af UMAGE. Alle produktdesigns og produktnavne inkluderet på hjemmesiden er ophavsretbeskyttet og beskyttet af varemærkeloven. Det er ikke tilladt at anvende produktdesigns, produktnavne eller varemærker repræsenteret på hjemmesiden uden forudgående, skriftligt samtykke fra UMAGE. UMAGE forbeholder sig alle rettigheder. Denne hjemmeside og al dens indhold er beskyttet under ophavsret, varemærkeloven og andre gældende love. Det er ikke tilladt på nogen måde at kopiere, gengive, genudgive, uploade, sende, overføre eller distribuere indholdet på denne hjemmeside inklusiv al tekst, billeder og layout uden forudgående, skriftligt samtykke fra UMAGE.

Personlige informationer
Dine personlige informationer vil på ingen måde blive delt, cirkuleret eller på anden vis modificeret uden forudgående accept.
Du kan til hver en tid få rettet eller slettet dine informationer ved at kontakte:
UMAGE
Kongens Nytorv 15
1050 København K
Danmark
Tlf. +45 31393131
Email: info@umage.com

Ansvarsfraskrivelse
I det omfang det er muligt, vil UMAGE give nøjagtige oplysninger på hjemmesiden. Undertiden kan der være prisændringer, udsolgte produkter og utilsigtede fejl på hjemmesiden. Vi forbeholder os retten til ikke at holdes ansvarlige for fejl og ændringer i forbindelse hertil. Medmindre andet er oplyst, vil ingen ansatte, repræsentanter og andre tilknyttede til UMAGE ikke kunne holdes ansvarlige for skader påført gennem brugen af hjemmesiden samt produkter og services solgt gennem denne kanal. 

Gældende lov og jurisdiktion
Disse vilkår og betingelser er underlagt dansk lovgivning og enhver tvist relateret til hjemmesiden, dens services og produkter og disse vilkår og betingelser vil blive afgjort af Sø – og Handelsretten i Danmark.