EN BÆREDYGTIG INDSATS

FOR BÆREDYGTIGHEDEN

Vi har en dedikeret strategi for at passe på vores natur og ønsker altid at være frontøbere i forhold til vores miljøansvar i branchen. Hvis vi leverer tidløse, holdbare og funktionelle designs i en høj kvalitet, så ved vi at naturen vil godkende og det samme vil UMAGE.

GIV TILBAGE TIL NATUREN

Vi anerkender, at produktion og salg af møbler og belysning aldrig kan være 100% bæredygtigt og vi ønsker derfor at give noget tilbage til naturen. Vi har lavet et samarbejde med NGO One Tree Planted, så hver gang vi sælger et produkt lavet af træ, så planter vi et træ.

Derudover donerer vi 5% af produktets værdi til den danske NGO Plastic Change, hver gang du køber en af vores polypropylene lampeskærme fra hjemmesiden, og støtter derigennem oprydningen af verdenshavene og minimering af plastforurening.


HOLDBARE KVALITETSMATERIALER

Vi vælger altid materialer af høj kvalitet for at sikre alle designs en lang livscyklus, så du kan føre en bæredygtig livsstil med omtanke for miljøet.


UDSKIFTELIGE ELEMENTER

Livet er foranderligt og vores designs er skabt til at kunne følge med tiden. Der er gået to år og pludselig vil du have læder på dine spisestole, i stedet for velour, så kan tekstilet udskiftes på få minutter.

Det samme gør sig gældende for vores loungestole, skabe og mange andre miljømæssigt ansvarlige designs fra UMAGE. Dette betyder, at du kan give dine møbler, lamper og hjemmet et nyt udtryk uden at skulle købe nyt, og på den måde er du med til at minimere verdens ressourcer.


MULTIFUNKTION OG FLEKSIBILITET

Hvorfor har din bordlampe eller sidebord ikke et USB-outlet så du kan oplade din telefon? Hvorfor ikke gøre plads til opbevaring, hvor pladsen alligevel er tilgængelig?

Hos UMAGE stiller vi ikke kun disse spørgsmål, vi besvarer dem også. Et af vores vigtigste aspekter når det kommer til design er multifunktion og fleksibilitet.

At designe med mere end én funktion i tankerne er en bæredygtig tankegang, da det reducerer antallet af produkter du har brug for at købe når du skal indrette dit hjem.


KOMPAKT OG GENANVENDELIG EMBALLAGE

For at minimere emballagespild har vi udtænkt et nyt emballagekoncept, der gentænker emballagen så den kan genanvendes og bruges som dekorative opbevaringsbokse efterfølgende, helt uden branding.

Vi erstatter desuden alt skum og plast i vores emballage med miljøvenlige materialer for at minimere plastaffaldet. Dette implementeres løbende fra januar 2020.


Genbrug

Alle vores designs kan adskilles og opdeles i nøgleelementer til genbrug, og slidte dele kan udskiftes, for at forlænge designets levetid.