SPINN OG VINN EN PREMIE

Ved å registrere deg godtar du å motta nyheter om UMAGE og våre siste utgivelser og arrangementer. Du kan melde deg av når som helst.

Skip to content

UMAGEs persondatapolitik beskriver, hvordan UMAGE indsamler og i øvrigt behandler personoplysninger om dig.

Hos Umage gør vi vores yderste for at sikre, at den strøm af data, vi håndterer hver dag, behandles så sikkert som muligt med respekt for den enkeltes ret til privatliv samt gældende lovgivning om databeskyttelse og datasikkerhed.

Når du handler hos UMAGE eller kommunikerer med os, beder vi dig oplyse følgende:

Navn
Adresse
E-mail adresse
Telefonnummer

Formålet med behandlingen af ovenstående personoplysninger er at opfylde og administrere vores aftale med dig herunder din ret til at returnere produkter og indmelde klager.

Med hensyn til dine personoplysninger er UMAGE den dataansvarlige. Hvis du ønsker at kontakte os, kan du gøre det ved hjælp af følgende oplysninger:

UMAGE ApS
Havnegade 29
1058, København K
DK-31852250
info@umage.com
tel. + 45 31 39 31 31

Nedenfor finder du de personoplysninger om dig, som vi indsamler. Vi beskriver også det juridiske grundlag og formålet med at indsamle og behandle data.

Når du besøger UMAGEs hjemmesider, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af hjemmesiden. Vi registrerer bl.a., hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på hjemmesiden, din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og oplysninger om din computer.

Indsamlingen af disse data har intet andet formål end at optimere brugeroplevelsen og funktionerne på UMAGEs hjemmesider, og vi bruger også oplysningerne til at målrette vores markedsføring på forskellige kanaler, f.eks. på Google AdWords. Det hjælper os med at give vores brugere det mest relevante indhold. Retsgrundlaget for denne databehandling er EU's generelle forordning om databeskyttelse, artikel 6 (1f).

Når du køber et produkt eller kommunikerer med os på UMAGEs hjemmesider, indsamler vi de oplysninger, som du personligt giver os, såsom navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalingsmetode, oplysninger om, hvilke produkter du køber, og hvilke produkter du eventuelt har returneret, leveringsønsker og oplysninger om den IP-adresse, hvorfra dit køb blev foretaget.

Formålet med dette er, at vi kan levere de produkter, du har bestilt, og opfylde vores aftale med dig, samt at vi kan administrere din ret til at returnere varer og til at reklamere. Vi kan også behandle oplysninger om dit køb for at overholde lovkrav, herunder bogføring og regnskab. Når der foretages et køb, indsamles IP-adressen for at forhindre svindel. Retsgrundlaget for denne databehandling er EU's generelle forordning om databeskyttelse, artikel 6 (1b, 1c og 1f).


Nyhedsbrev

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysninger om dit navn, din e-mailadresse og eventuelt dit mobiltelefonnummer. Formålet med dette er at sikre, at vi er i stand til at levere et nyhedsbrev til dig. Retsgrundlaget for behandlingen er EU's generelle forordning om databeskyttelse, artikel 6 (1f).


Modtagere af personlige data


Oplysninger om dit navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer og ordrenummer samt specifikke leveringsønsker videregives til den transportør, som forestår leveringen af dine købte varer.

Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, som behandler oplysningerne på vores vegne. Samarbejdspartnerne må ikke anvende oplysningerne til andre formål end opfyldelse af aftalen med os og er underlagt fortrolighed i den forbindelse.

Dine rettigheder

Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om oplysninger om dig, herunder hvilke data vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvem der er modtagere af oplysningerne, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.

Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Du kan sende en skriftlig anmodning om disse oplysninger i form af en e-mail til info@umage.com. Vi kan i den forbindelse bede dig om at dokumentere, at du er den, du giver dig ud for at være.


Ret til at foretage rettelser

Vi vil rette eventuelle forkerte oplysninger om dig. Hvis du er blevet opmærksom på en fejl i de oplysninger, vi har registreret om dig, så kontakt os venligst skriftligt om dette, så vi kan rette oplysningerne.

Ret til sletning

I visse situationer har du ret til at få alle dine personoplysninger hos os slettet. I det omfang det er nødvendigt, f.eks. for at overholde juridiske forpligtelser, er vi dog ikke forpligtede til at slette dine personlige data.

Ret til begrænsning af behandling til opbevaring

I visse situationer har du ret til at begrænse behandlingen af dine personoplysninger til kun at omfatte opbevaring, f.eks. hvis du mener, at oplysningerne om dig er forkerte.

Ret til dataportabilitet

I visse situationer har du ret til at få de personoplysninger, som du personligt har givet os, returneret til dig i et struktureret format, og du har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

Ret til at gøre indsigelse

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger med henblik på markedsføring. Derudover har du til enhver tid ret til af grunde, der vedrører din særlige situation, at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger.

Ret til at trække samtykke tilbage

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde det samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger. Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage, bedes du kontakte os via e-mail på info@umage.com.

Klageret

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage over vores behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, Danmark. Klager kan også indgives via e-mail til dt@datatilsynet.dk eller telefonisk på +45 33 19 32 00.

Sletning af personlige data

Oplysninger, der indsamles, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, slettes, når du har trukket dit samtykke til at modtage nyhedsbrevet tilbage, medmindre der er et andet grundlag for at behandle oplysningerne.

Sikkerhed

Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine persondata for at udføre deres arbejde, får adgang til persondataene.

Kontakt information

UMAGE er dataansvarlig for de personoplysninger, der indsamles via hjemmesiden. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til denne persondatapolitik eller ønsker at udøve en eller flere af dine rettigheder, bedes du kontakte:

UMAGE ApS
Havnegade 29
1058, København K
DK-31852250
info@umage.com
Tel. +45 31 39 31 31

Ændringer i databeskyttelsespolitikken

Hvis vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive informeret om dette ved dit næste besøg på hjemmesiden.