Umage

Om os

Umage er et klassisk dansk ord, som betyder at ’gøre sit allerbedste’ og det er netop, hvad vi bestræber os på hver eneste hver dag. UMAGE er, når smukt dansk design møder materialer af høj kvalitet med stor omsorg for miljøet, til priser hvor alle kan være med.

Koncept

Hos UMAGE kombinerer vi æstetik, enkelthed og funktionalitet med udsøgt håndværk og et højt fokus på at skabe miljøvenlige løsninger. Resultatet er udsøgte designs med en bæredygtig kant. Vores designs pakkes i flade æsker for at optimere den globale logistik og gøre dansk design tilgængelig for alle. I processen minimerer vi CO2-aftrykket på vores planet og maksimerer vores etiske ansvar overfor miljøet.


Grundlæggere

”Det hele startede med et ønske om at skabe et bæredygtigt koncept med designs af høj kvalitet og fleksibilitet, som gjorde funktionelt dansk design tilgængeligt for alle.”

UMAGE blev grundslagt i 2008 af CEO, Jacob Nannestad og Kreativ Chefudvikler, Søren Ravn Christensen, og siden har virksomheden været i konstant vækst og udvikling. I dag er UMAGE repræsenteret i over 1500 butikker i mere end 50 lande på verdensplan.


Inspireret af naturen

Naturen giver en følelse af friskhed, en følelse af ro og integrerer guddommelige farvepaletter, former og mønstre. Vi ønsker at bringe disse følelser ind i dit hjem ved at kombinere solide naturlige materialer, raffinerede former og farver med vores ideer om Urban living.


Bæredygtighed

Vi er dedikerede til at være fornuftige frontløbere på miljømæssig ansvarlighed. Vi ved desuden, at ved levering af tidsløse, varige og funktionelle kvalitetsdesigns sejrer både naturen og vi hos UMAGE.


Læs Mere

Genanvendeligt emballage

Sammen med størstedelen af vores belysningsartikler får du også en dekorativ opbevaringsboks til hylden.

Sådan fungerer det: Når dit nye produkt er ude af æsken, kan du genbruge æsken som opbevaringsboks og placere den på hylden eller på toppen af dit skab – genanvendelse af emballagen, for dig og miljøet.

Alt skum og plast i vores emballage er desuden erstattet med et miljøvenligt materiale for at minimere plastaffaldet, når du køber et UMAGE design. Vores koncept om flade pakker optimerer derfor ikke kun den globale logistik og CO2-aftrykket, men sørger også for, at du ikke behøver at smide en masse emballage ud, som lige så godt kan blive genbrugt til et nyt formål.


Fleksible og funktionelle

Hvorfor ikke inkludere USB og trådløs opladning til en bordlampe eller et sofabord? Kunne man ikke udnytte pladsen i dette møbel til opbevaring? UMAGE svarer ikke bare på disse spørgsmål – vi løser dem! Et af de vigtigste aspekter i designs hos UMAGE er funktionalitet og fleksibilitet. Produkter med mere end én funktion er en bæredygtig tankegang, da det reducerer antallet af produkter du skal købe, for at skabe et komplet hjem.

De fleste af vores lampeskærme er fleksible og kan bruges som både lofts-, gulv-, bord- og væglamper, hvis de kombineres med vores belysningstilbehør. Menneskers behov ændrer sig over tid: når vi flytter, renoverer eller tilføjer nye medlemmer til familien. Fleksibiliteten skaber mulighed for at bruge lampeskærmene i nye sammenhænge, der matcher nye behov og sikrer, at du ikke behøver at købe en ny lampe hver gang.


Mød designerne

Hos UMAGE har vi et unikt og dedikeret internt designteam, som gør sig umage med at skabe designs, der vil gøre en forskel for os alle. De kommer aldrig til at designe en ny stol udelukkende pga. designet; de sikrer sig, at designet altid vil tilføre en ekstra værdi, uanset om det er en ny dimension af fleksibilitet, funktionalitet eller bæredygtighed.


Læs mere