Augmented Reality

Ville det ikke være fantastisk, hvis du kunne få lov til at se hvordan en lampe eller et møbel, ville se ud hjemme hos dig, inden du køber det? Det er netop det, vores nye AR funktion giver dig mulighed for. Med den kan du visualisere alt vores belysning og møbler i netop dit hjem.

Se videoen nedenfor for en detaljeret guide til vores AR funktion.

Find det produkt, du kunne tænke dig at prøve og klik på 3D-knappen på billedet øverst på produktsiden – og du blive taget til 3D-præsentationen af produktet. Her kan du se produktet fra alle vinkler samt vælge din favoritfarve.

Besøger du vores hjemmeside på din computer, skal du klikke på AR logo i hjørnet af 3D-præsentationen, hvorefter en QR-kode vil blive genereret. Herfra tager du blot din smartphone eller tablet, scanner koden med kamera-appen og følger linket der dukker op øverst på din skærm. Dette link fører dig videre til AR-funktionen. Scan rummet med dit kamera, flyt rundt på det valgte produkt og placér det lige hvor du ønsker det.

Besøger du vores hjemmeside på din smartphone eller tablet i stedet, vil der ikke dukke en QR-kode frem. I stedet, vil du blive taget direkte fra hjemmesiden til AR-funktionen. Herfra er fremgangsmåden den samme, som beskrevet ovenfor.

Er du stødt på nogle problemer eller har du nogle forslag til forbedringer af vores AR-funktion? Vi elsker at høre fra dig, så skriv endelig en mail til os på info@umage.com